HATAY / ANTAKYA - Piri Reis Çok Programlı Anadolu Lisesi

PİRİ REİS ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ

2017 – 2018 Eğitim - Öğretim yılında Hatay İli Antakya İlçesi Narlıca Mahallesi Fidanlık Caddesi No:8 adresinde, dünyadaki gelişmeleri takip edebilen, ülkemizin sanayi ve hizmet sektörünün kalkınmasına katkıda bulunabilecek, çağın gerektirdiği bilgi, beceri ve donanıma sahip, girişimcilik ruhu gelişmiş teknik elemanlar yetiştirmek amacıyla PİRİ REİS MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ olarak okulumuz eğitim – öğretim hayatına başlamıştır.

Okulumuzda Mobilya ve İç Mekân Tasarımı Alanı ve İnşaat Teknolojileri Alanı olmak üzere iki Meslek Anadolu Programı kapsamında eğitim öğretim süreci başlamıştır.

Eğitim – Öğretim faaliyetlerine 9. Sınıfta 13 Şube ile eğitime başlayan okulumuz şuan itibariyle 18 Şube ile eğitime devam etmektedir.

Okulumuz, 2018 – 2019 Eğitim – Öğretim yılında dönüşüme alınmış olup PİRİ REİS ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ'ne dönüştürülmüştür.

Dönüşüm ile birlikte okulumuzda Anadolu Lisesi alanı açılmış olup 3 şube ile eğitim öğretim faaliyetlerine başlamıştır.

Okulumuz Anadolu Lisesi ve Anadolu Meslek Programı alanlarında eğitim – öğretim faaliyetlerine devam etmektedir.

Anadolu Lisesi

Meslek Anadolu Programı