T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
HATAY / ANTAKYA - Piri Reis Çok Programlı Anadolu Lisesi

Piri Reis Çok Programlı Anadolu Lisesi

Telefon
03262344372
Belgegeçer
Yok
WEB
https://pirireiscpal.meb.k12.tr
Adres
Narlıca Mahallesi Fidanlık Caddesi No.8 Antakya/HATAY
Vizyon
Öğrencileri, dünyadaki gelişmeleri takip edebilen, ülkemizin sanayi ve hizmet sektörünün kalkınmasına katkıda bulunabilecek, çağın gerektirdiği bilgi, beceri ve donanıma sahip, girişimcilik ruhu gelişmiş teknik elemanlar olarak yetiştirmek. Piri Reis Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak Anadolu Lisesi ve Anadolu Meslek Programlarında kaliteyi yakalamayı hedefliyoruz.
Misyon
Piri Reis Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak, kendine güvenen, kendi değerleriyle birlikte evrensel değerleri özümseyen, insana, düşünceye, kültürel mirasa değer veren öğrenciler yetiştirmek. Bu öğrencilerin, yüksek öğrenimi hedefleyen, ilimiz ve ülkemizin sanayi ve hizmet kuruluşlarının ihtiyaç duyduğu nitelik ve donanıma sahip teknik eleman olarak yetiştirilmesini amaç edinmiş mesleki ve teknik eğitim kurumu olmaktır.
Başarılar
2017 - 2018 Eğitim öğretim yılında öğrencilerimiz bir çok spor branşında başarı gösterdi. Oğuzhan SÜRMELİ Karete Kumite´de kendi sikletinde BRONZ MADALYA kazandı. Kerem FANSA Güreş Serbest Stilde kendi sikletinde ALTIN MADALYA kazanarak Osmaniye´de düzenlenen Bölge Müsabakasında okulumuzu temsil etti. Yaşar CUHADAROĞLU Güreş Serbest Stilinde kendi sikletinde ALTIN MADALYA kazanarak Osmaniye´de düzenlenen Bölge Müsabakasında okulumuzu temsil etti. Hüseyin HEZER Güreş Serbest Stilde kendi sikletinde GÜMÜŞ MADALYA kazandı. Mehmet Ali KANAT Güreş Serbest Stilde kendi sikletinde BRONZ MADALYA kazandı. Gizem AKKAYA Kick Boks Point Fight´de kendi sikletinde ALTIN MADALYA Kazandı. Çağla SELÇUK Kick Boks Point Fight´de kendi sikletinde GÜMÜŞ MADALYA Kazandı. Musa BALCI Kick Boks Point Fight´de kendi sikletinde BRONZ MADALYA Kazandı.
Öğretmen :55
Öğrenci :730
Derslik :24
Konferans Salonu :1
Spor Salonu :1
Kimya Laboratuvarı :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Müzik Sınıfı :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1700
Öğretim Şekli :Normal öğretim
Saatler
08:00-15:35
Isınma
Katı yakıtlı kalorifer
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
İngilizce - Arapça
Ulaşım
126 ve 127 numaralı belediye otobüsleri şehir merkezinden Narlıca ilçesine 20 dakika aralıklarla gelmektedir.
Servis Bilgisi
Yok
Yerleşim Yeri
Narlıca Mahallesi Fidanlık Caddesi No 8 Antakya/HATAY 5km
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
5km-
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır